5G functioneaza pe doua benzi de frecventa: 700MHz si 3500MHz.
O antena este un corp (fir) metalic, care este adusa la rezonanta benzii frecventei de comunicatie. In practica, o antena este compusa din partea de antena propriu-zisa + o bobina /linie de acordare.
La frecventele folosite de 5G, o antena se poate face si acasa, dintr-un fir de sarma, acordat pe un sfert sau jumatate etc. de lungime de unda.
Practic, un fir de sarma cu lungime de 2-10cm poate fi folosita ca antena.
Nu stiu ce intelegi tu prin antena 5G dar alea al care ma gandesc eu sunt prea noi ca sa apara pe platforme unde se vand echipamente telecom 2nd hand. Si oricum nu ti-ar folosi la nimic fara echipamentul din spate. Tehnologia actuala 5G e facuta sa lucreze cu echipamentele din generatia 4G si mai mult ca sigur nu ai asa ceva acasa..in plus e doar o antena nu face nimic solo.
Https://www.amazon.com/......Https?/s
https://www.amazon.com/......ref=sr_1_3
nu prea stiu la ce iti trebuie, de abia sunt zone amarate in Romania care au acoperire 5g, din cauza asta nici nu se gasesc in Romania, nimeni nu le cumpara
Serios? 5G? Doar asta iti mai lipseste. Pe restul, presupun ca le ai. Cat te-au costat?
Aceste antene ca or fi ele 2G sau 5G sunt doar pentru firmele care distribuie semnalul. Nu o pui tu pe masa din sufragerie. Macar stii ce intrebi?
LanguageMaster întreabă: