anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De vreo luna si ceva am inceput sa am lag la jocurile de pe Steam si la propria aplicatie, nu am dat importanta am dat setarile a minim si am continuat sa ma joc dar acum am lag foarte mare si putine fps-uri chiar si daca am setarile la minim.
Nu am aceasta problema cu jocurile de pe Origin doar cu cele de pe Steam. Ma poate ajuta cineva?

2 răspunsuri:
| mario366 a răspuns:

Aici e ca si cum ai juca la negru depinde si ce jocuri ai pe Steam adica daca ai jocuri online gen GtaV - GtaV iti creaza intr-una fisiere pe memoria pc la fel e si cu Overwatch...etc in general jocuri multiplayer fara singleplayer. Nu prea ai ce sa faci in problema asta dar in caz ca te ajuta in System32 exista un fisier dedicat SleepMod-ului la pc in caz ca nu il folosesti il poti sterge nu o sa iti agraveze deloc pc dar te va ajuta pentru ca acel fisier are 10gb+ si ar putea sa iti reduca din lag daca ai mai mult spatiu.

| anonim_4396 explică (pentru mario366):

Nu am GTA V sau alte jocuri grele am doar cateva jocuri pe care pc-ul meu ar trebui sa le duca la medium-high dar nici la low nu pot sa joc