Hahaha ba stai nu face tampenii eu ma refer atunci cand ti-a murit placa, cand nu mai da semnal, atunci se scoate cooleru si heatsinku si etichetele alea de pe spate si se baga in folie de aluminiu cateva minute la cuptor ca sa se topeasca nu stiu ce exact si sa se lege la loc. Si chiar daca ar merge dupa ce faci asta nu ar tine mai mult de cateva luni sau mai putin. Cauta pe net "baking video card"
Detaliaza ce inseamna pictura de tablou, vezi dungi? sau vezi diferite culori? oricum daca zice ca nu poate initializa acelerarea 3d e clar ca se duce placa video, si aia chiar nu ai ce sa ii faci, adica exista anumite chestii gen se baga la cuptor sau daca ai pistol de lipit, etc doar daca te pricepi, iti recomand sa schimbi pe placa onboard, daca ai scos driverele si le-ai bagat iar si tot asa face inseamna ca e clar E PE MOARTE.
'Ai ca ma duc sa o bag in aragaz. O iesi ceva din ea...
Exista un buton de print screen.
Hahaha ba stai nu face tampenii eu ma refer atunci cand ti-a murit placa, cand nu mai da semnal, atunci se scoate cooleru si heatsinku si etichetele alea de pe spate si se baga in folie de aluminiu cateva minute la cuptor ca sa se topeasca nu stiu ce exact si sa se lege la loc. Si chiar daca ar merge dupa ce faci asta nu ar tine mai mult de cateva luni sau mai putin. Cauta pe net "baking video card"
Nu baga nici o placa video la cuptor, aia e fake, decat o strica mai rau decat e acum. Mai ales ca o placa video fara cooler pe ea va rezista maxim o ora dupa care e moarta. Daca ai driverele instalate si tot face asa, inseamna ca placa video e moarta, nu prea mai ai ce ii face, decat sa ii reduci frecventele, dar tot nu cred ca o sa mearga.