| Maria464467 a întrebat:

Deci, acum o luna am downloadat niste poze, erau perfecte. Le-am lasat in laptop, iar azi cand m-am uitat peste ele, surpriza: intr-una dintre ele, o fantoma, micuta, editata perfect, in asa fel incat m-a facut sa tremur si sa plang. Din cate tineam eu minte, fantoma nu era cand le-am downloadat. Din fericire, am gasit poza respectiva pe internet, linistindu-ma. Cine si cum a folosit calculatorul meu, fara sa-mi dau seama? Contact direct nu a avut nimeni cu laptopul, pentru ca mi-am intrebat parintii daca cineva a fost in camera mea sau l-a accesat. Se pot controla calculatoarele chair daca sunt inchise(nu sunt folosite in momentul ala)? Sau se pot controla fara sa ne dam seama?

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se pot controla fara sa-ti dai seama daca a avut cineva acces la el la un moment si si-a facut cont de admin chiar daca nul vezi.

| sheishappy a răspuns:

Nimeni nu se poate conecta la un calculator inchis dar se pot conecta cu usurinta la unul deschis fara a observa 'victima'.E posibil, insa sa fi intrat cineva la tine in camera sa fi vazut poza, sa ii fi placut si sa o downloadeze happy

| Maria464467 explică (pentru sheishappy):

Am rezolvat problema. laughing) Era din cauza telefonului prietenei mele, care avea un program de editat. Mi-a facut-o rau. rolling on the floor