| noname_1435 a întrebat:

Deci am antivirus avira si as vrea un firewall care sa functioneze in combinatie cu avira... funda

6 răspunsuri:
| JaJe a răspuns:

Avira? ce-i cu porcaria aia? pe bune, iti Recomand Kaspersky, include si un firewall.

Dar, daca nu vrei Kaspersky, de ce nu folosesti firewall-ul din windows?

| bogdan3vl a răspuns:

Ia-ti avast 6 ca are firewel incorporat dar dezinstaleaza avira inainte sa instalezi avastu ca o sa ai mari probleme dupa aia.
daca te hotarasti si vrei sati bagi avastu il gasesti pe google scrii avast 6 si il gasesti pe prima pagina si il descarci
funda pls ca ai promis si vot daca se poate mersi

| noname_1435 explică:

Am avut alte anti virusuri si nu mi-au placut atit de mult ca avira, de exemplu am avut norton internet security 2010/2011 si imi placea ca cind descarcam scana automat si imi gasea virusii dar imi minca multe resurse si cind scanam intreg sistemul nu gasea toti virusii asa cum face avira, deci in concluzie avira gaseste toti virusii si maninca putine resurse calculatorul acum imi merge perfect dar as vrea si un firewall ceva...

| noname_1435 explică:

Bogdan3vl vreau sa-ti spun ca nu esti nici pe departe de funda afla ca am avut aproape toate antivirusurile de pe net de am schimbat cred ca vreo 15 antivirusutri pina acum si vreau sa te instiintez ca avast este un antivvirus de **** care nu face doi lei.din toate ultimull pe lista este avast.mie imi place avira si vreau un firewall

| noname_1435 explică:

Jaje deci karspersky este un antivirus care maninca multe resurse...deci eu stiu ca este foarte bun dar daca eu nu il agreez la puterea comp meu ce sa fac? avira este cel mai potrivit pentru mine...

| Skylar a răspuns:

Mai degraba vrei un antivirus cara sa functioneze cu firewall