Ahaaa... nasoala pana in timpul update-ului. Nu mai are garantie? Lasind deoparte ca 80 RON mi se pare hotie pe fata pentru rescris un nenorocit de firmware, du-te cu el la un service autorizat Samsung, nu la toti cirpacii.
Ce telefon? Mergi frumos la service si ameninta-i cu opc-ul. Daca duci un telefon stricat, il iei tot stricat, si mai dai si 80 de lei, ce inseamna ca esti?
Pai are garantie. Dar cred ca o sa zica ca eu am facut ceva la el si e posibilitatea sa pierd garantia. Si service autorizat Samsung-unde? ca eu l-am luat de la E-mag. Si pe namentii astia (Bucuresti) nu pot ajunge niciunde. O sa incerc maine sa ma mai duc la cei care mi l-au reparat anterior. Crezi ca este vreo modalitate sa mi-l faca pe gratis?
Pai are garantie. Dar cred ca o sa zica ca eu am facut ceva la el si e posibilitatea sa pierd garantia. Si service autorizat Samsung-unde? ca eu l-am luat de la E-mag. Si pe namentii astia (Bucuresti) nu pot ajunge niciunde. O sa incerc maine sa ma mai duc la cei care mi l-au reparat anterior. Crezi ca este vreo modalitate sa mi-l faca pe gratis?
Scuze Am uitat sa dau raspunde.
Nu-s expert in telefoane, dar treaba din ce zici tu e cam asa. in timpul update-ului ai avut o pana de curent. eu cred ca scrie mare acolo" do not turn off your device until the update is finished" cel putin asa scrie pe Samsung galaxy s. a fost pana de curent, nu s-a terminat update-ul, s-a scris prost si ai 2 optiuni. ori ti-l faci tu, cauti un ghid pe google" how to update Samsung x to android 2.3 " sau ce android iti suporta, ca sa reinstalezi update-ul, ori daca nu iti ia telefonul nici in download mode... e prajit si aia e. acum daca telefonul e useless. tot 2 optiuni ai, ori dai vina pe baietii de la gsm (cel mai bine) macar banii sa ii recuperezi. si apoi sa dai pe aia de la electrica. dar electrica se uita la tine ca un alt fraier asa ca baga totul pe aia de la service. le-am dat si bani, si-au facut si treaba de **** aia e.