Cred ca e din cauza pixel shaderului probabil ca tu ai 2.0 iar fifa recomandat cere 3.0
Ai pc-u varza, fara 3GB RAM, Quad-Core, placa de 1GB, nu o sa iti mearga jocurile recente calumea...
Cred ca tu esti varza... mie imi merge fifa 2011 perfect cu 2gb RAM procesor dual core2, 80 si placa video de 512. nu stiu care sa fie problema.,. pooate procesorul daca nu e dual core
Incea sati maresti procesorul il duci unde va undes calculatoare si i zici sati mareasca procesorul vezi ca nu-i ieftin
Dar cum am dat la fifa 11 demo sa nu-ti mai mearga sacadat? Exact aceeasi problema am avut si eu.
Ma eu am 3 gb ram procesor de 2.5 Intel duale -core si am un geforce 7200 s si este de 215 si imi merge f bine daca setez toate la low sau mediu si dau o rezolutie mai mica.
Ba problema este de la procesor este mic daca nai procesorul 8600 sau 9600 nu-ti merge ramii sun buni si placa video trebuie sa al ai de 2 gb
Eu cred ca tu nu ai pc bun pentru fifa 11 asa imi mergea si mie si am intrat la config si am umblat la qualiti!
Ca sa mearga fifa 11 si sa nu mai apara e0001 trebuie sa instalezi un pach Swift Shared ...http://www.youtube.com/watch?v=o5w3HcperVg