| RaBiOsA a întrebat:

Deci, am pus mai demult pe youtube niste video-uri cu pozele unei cunostinte si melodii ale unor cantareti cunoscuti. La ceva timp dupa publicarea lor am primit notificari cum ca am incalcat drepturile si ca daca voi mai continua asa imi va fi sters contul. Acum insa vreau sa fac iar un video din pozele unei prietene si sa pun o melodie de pe youtube. Cum sa fac sa mearga sa pun video-ul si sa nu mai primesc notificari din acelea, adica sa fac totul legal dupa cum vine vorba? ca nu stiu unde sa dau si nu vreau sa imi fie sters contul sau sa am nu mai stiu ce probleme. Va rog sa ma ajutati!

Răspuns Câştigător
| JojoMuc a răspuns:

Sincer, esti prost. Nu s-a aplicat ACTA nicaieri tongue. Depinde de melodie. Daca pui de la OKAPI, ROTON, sau alte case de discuri, aia iti dau report. Pune si tu de la altele. Moko, inca o data iti zic : ESTI MARE PROSt

4 răspunsuri:
| Sihastrul a răspuns:

Manager video/clic in dreptul clipului respectiv, modificari/imbunatatiri/audio/selectezi o piesa/salvare.
Notificarea dispare.

| moko a răspuns:

Pai astia au semnat ACTA si de aia nu mai poti sa pui melodiile preferate... De ce crezi ca au iesit oamenii in strada, in afara de protestul antibasist...

| RaBiOsA explică (pentru JojoMuc):

Pe youtube sunt mii de filmulete cu nu mai stiu ce persoane si cu fel si fel de melodii si lor nu mai le da nimeni report, unde chiar ar trebui sa le deahee hee sa vad cum fac, ca nu am idee

| moko a răspuns (pentru JojoMuc):

Pai daca nu citesti bine... am zis ca s-a semnat nu s-a aplicat... LUZAAAAAAAARRRRRRRRRR

| JojoMuc a răspuns (pentru moko):

Sincer, esti prost. Nu s-a aplicat ACTA nicaieri tongue. Depinde de melodie. Daca pui de la OKAPI, ROTON, sau alte case de discuri, aia iti dau report. Pune si tu de la altele. Moko, inca o data iti zic : ESTI MARE PROSt