Fucck da-l in ***** ***** ca altfel nu pot zice il dau la gunoi cit mai degraba.
Nu se arde imediat, dar depinde cum ti-am mai zis si de placa de baza/memorii. Daca il duci la 3.5, o sa fie comparabil cu un E5700 la 3.5.
Nu te astepta la mare salt. E totusi un procesor vechi de vreo 7 ani. Iei un G3258 cu mai putin de 300 RON, nou, care se intimpla sa fie si deblocat, ii dai lejer 4 GHz si ai un procesor care iti consuma mai putin si e si mai rapid.
La vara cred fac revizie
Vreau sa-mi i-au un q8400 si gt 640
Ambele sint niste alegeri foarte proaste. Cu exceptia cazului in care dai 200 RON sau mai putin pe amindoua la un loc...
650 ron.Dar acum cemi propui? Intel i5, i7 trebuie motherboard nou, o problema.Eu cu lga 775 pot schimba doar procesorul si coolerul.Lumea se jaoca in far cry 4, watch dogs, toate assasin creed-urile, btf hardline aproape la maxim ma voi putea juca.http://www.game-debate.com/....../index.php
Gta 5 minim-maxim.Cu e5700 si geforce 210 m-am jcuat gta 4, btf 3, toate sainst row-urile.Deci eu socot cu asa pret e foarte bine.
Apropo procesorul care ai spus trebuie lga 1155
Pai so what? Vinzi tot, faci un pas inainte.
Pai de banii astia cel mai bine iei fie doar o placa video noua cu care sa nu iti fie rusine (R7 260X sau GTX 750), fie vezi cu cit vinzi alea vechi si schimbi tot.
Ei ma rog am vazut dar bugetu...Eu pe la vara am de gind sa le schimb si am socotit si daca le vind pe alea vechi.Video palca de la amd va merge cu procesor de la Intel sui cu lga 775?
Asa-i ca e mai bine un gt 640 2 gb decit r7 240?
Merge nu e bai. Buba e ca LGA775 e mort. Nu preferi sa ai componente in garantie decit antichitati care oricind pot sa faca POC?
Cu un core 2 duo mai nou aparut dupa e5700 la frecventa standard. Gen e8400, e8500, etc.
Daca el are 3ghz, iar tu il urci la 3. 8ghz, ce crezi ca se poate intampla? Ti se arde imediat. Asa ca stai cuminte si lasa-l asa cum e.Nu te apuca sa ii faci overclock ca ramai fara el