Fiindca am gresit eu, limita maxima e de 4 gb si nu de 2, Incearca sa il arhivezi si sa il copiezi dupa, va merge 100%, Stiu din propie experienta.
Daca stickul a fost reformatat inainte ca si "FAT32" atunci limita maxima a fisierului este de 4.3GB.
Daca reformatezi din nou stickul ca si "NTFS", S-ar putea sa te lase sa il copiezi, Dar arhivat va merge 100%
Ori formatezi stick-ul ca NTFS (dar s-ar putea să nu fie citit pe unele dispozitive), ori împarți (splitezi) fișierul în mai multe și le unești apoi la destinație, ori cu un program de editare video „rupi" filmul în două (varianta asta îți va permite să îl vezi direct de pe stick și pe TVuri cu intrare USB).
Despre limita de 4 GB deja ți s-a spus.
Salut,Da,se intampla la orice, Un fisier peste 1 gb sau 2 parca, nu poti sa il copiezi, Arhiveaza filmul si il vei putea baga pe stick. Orice fisiere mai mari de 1 gb, pot fi copiate pe stick doar arhivate.
Poate sa fie stick de 24 de gb, iar fisierul tau sa fie de 3gb,nu il vei putea copia direct, decat arhivat s-au bagat in format ISO.
Fiindca am gresit eu, limita maxima e de 4 gb si nu de 2, Incearca sa il arhivezi si sa il copiezi dupa, va merge 100%, Stiu din propie experienta.
Daca stickul a fost reformatat inainte ca si "FAT32" atunci limita maxima a fisierului este de 4.3GB.
Daca reformatezi din nou stickul ca si "NTFS", S-ar putea sa te lase sa il copiezi, Dar arhivat va merge 100%
Uita-te in folderul unde ai filmu nu ai fisiere ascunse(puse pe HIDE) sau poate nu ai formatat sticu bine dai format pe default si quick format!