| melisuka a întrebat:

deci cum pot sa fiu vedeta la stardoll si sa imi vand hainele primi 5 cu raspuns corect le dau fundita

32 răspunsuri:
| Adella05 a răspuns:

Din cate stiu eu trebuie sa platesti ca sa devii vedeta la stardoll.

| <3dark-shadows<3 a răspuns:

Iepuras are dreptate, nu poti da decat o singura fundita. Ca sa fi superstar pe stardoll trebuie sa platesti. DIn cate stiu eu poti da sms si sa fi ss pentru o luna, iar daca vrei sa fi mereu ss trebuie sa ai bani, nu gluma;)) Eu nu sunt ss si am 900 si ceva de starpoints si am la lucruri, nu mai stiu unde sa le pun. Dar totul a inceput cand am aflat ca poti face rost de lucruri gratis pe stradoll. Cel mai bun blog pe care il stiu eu este acesta : http://thestardollinsiders.wordpress.com/. Lucrurile gratis pe care le vezi pe acolo nu stiu daca le mai poti obtine, dar poti astepta ca o sa apara altele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa platesti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu stiu cum sa pun hainele in vanzare cine imi spune primul ii dau o papusa stardoll ce ziceki?

| Andradaaaaa a răspuns:

Si ziceti ca va pricepeti la stardol...Esti star dupa ce faci 100 puncte la stardolltongue daca nici atata nu stiti...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa fii star trebuie sa dai bani reali in fiecare luna

| kdnkdf a răspuns:

Primul de la anonim, trebuie sa fii superstarm si dupa dai la design si sell, si acolo este starbazaar, fashion si interior, si acolo dai si le pui in vanzare, plzz da-mi mie contul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ador stardoll-ul dar nu mi se pare corect sa primesti doar doua camere, sa nu poti sa cumperi unele lucruri sau sa le vinzi...ca sa fii ss trebuie sa platesti in fiecare luna sau poti sa decizi sa iti ia bani de pe telefon.Am si eu o gramada de lucruri si haine, nu mai stiu ce sa fac cu ele, imi ocupa tot storage-ul, dar am aflat ca poti lua si lucruri gratis.Blogul meu preferat este http://hotbuysbazaar.blogspot.com. Mai poti sa iti faci un cont si peste trei zile vei fi ss, dar numai pentru o zi.Sunt pe acest joc o gramada de hackeri care iti scriu in Guestbook tot felul de mesaje precum "daca imi dai parola, te voi face ss gratuit si vei primi 1000 tinute, 1000 starpoints" si multe alte excrocherii.Deci feriti-va de hackeri!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu stiu trebuie sa faci bani...nu reali pe stardoll 250, 200 din astea oricum mai nult de 200 atunci primesti si cadou si esti star:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci de pe saitul ala ei lucruri pe care l-ai
postat tu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa stii si tu euu eu am 142 de puncte si nu sunt superstar!

| RMayer a răspuns:

Nu poti decat dai bani de pe tele sau card. Dar a treia zi cand esti nou esti ss si poti sa cumperi ce vrei tu. Dar eu am 650 starpoints si nu am fost niciodata ss.Vizit pe lovestarraluka

| ZolyGames a răspuns:

Asta e si itrwbare mea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Io nu ma pricep la stardoll, ca de abia ce joc stardoll de 2 zile...imi explica cineva va rog?

| siminutzza a răspuns:

Trebuie sa bagi 2 euro de pe telefon...adica...dai pe upgrade acolo sus iti gabi nr de tel si o sa iti dea un nr si tu trebuie sa tr mesaj la nr ala cu textul PLATESC

| rebequtza a răspuns:

Eu am 100 si ceva de starpoints si nu sunt superstar

| Magda1111111 a răspuns:

Nu-i adevarat ca trebuie sa ai 100 de puncte ca sa fii superstar! Eu am 145 de puncte si nu sunt superstar. Viziteaza-ma! In joc ma cheama papaletmagdys. Funda?

| LorenaLoveU a răspuns:

Pentru a deveni ss trebuie sa platesti prin sms, depinde cat timp vrei sa fi, dar exista si oferte, nu e adevarat ca daca ai 100 puncte esti star, de obicei, trebuie sa platesti de pe mobil, dar daca ai, poti de pe cardul de credit...eu ma numesc corina124 pe stardoll, cautama!

| Isabella_Eftene_1999 a răspuns (pentru anonim_4396):

Trebuie sa fi super star ca sa iti pui hainele in vanzare

| Hromei_Bianca_1993 a răspuns (pentru Andradaaaaa):

Sa stii ca nu e adv eu am 509 puncte si nu-s ss

| Skypee a răspuns:

Ca sa fii SuperStar in Stardoll trebuie sa platesti bani si ca sa iti vinzi hainele trebuie sa fii SuperStar si iti deschizi tu un magazin! funda?

| HabarusYonutz1987 a răspuns:

Dau cont stardoll royal nume keep_calm_here id mess:ciprianneacsu86

| yully16 a răspuns:

Pai trebuie sa platesti ori cu euro ori cu cardul cu euro este cel mai avantajos

| Mariana_Andras_1995 a răspuns:

Cum fac sa trec pe stardoll sa fiu la academie

| Marselina a răspuns:

Ca sa iti vinzi hainele trebuie sa fii star sau royality, iar vedeta nu inteleg in ce sens adica cum devi star sau cum devi NCG?

| GABRIELABODALE a răspuns:

Trebuie sa platesti, am o colega care a platit doar 75 de lei.dar, nu-ti consuma bani pentru un joc(cu ce te va ajuta in viitor?)eu iti propun sa te joci asa cum poti, fara bani(apropo eu sunt gabrielabod1234 ...contacteaza-ma si lasa un mesaj in casuta de oaspeti si trimite-mi cerere de prietenie.

| Vancea_Vivien_1998 a răspuns:

Ca sa poti fi vedeta(superstar) pe stardoll trebuie sa platesti cu bani reali sa sa iti vinzi hainele trebuie sa fii vedeta.Credema eu joc de mult tinm stardoll si stiu.Dac vrei s-mi ceri prietenia la stradoll ma cheama V.A. A123.

| OtakuHere a răspuns:

Trebuie sa platesti. laughing Nu poti fii superstar gratis.

| Serena03 a răspuns:

Eu sunt Royal si am platit pe telefon multi euro. (vreo 20 si ceva) Alta modalitate nu e. Daca vrei, cauta-ma! Ma cheama Lili_1997