Nu e bine sa dai importanta nici persoanelor din realitate... Dara mite de pe internet.
Esti de nivelul celor de care te inconjori...Nu uita asta. Deci alege.
Nu trebuie sa-ti faci proleme - asa se intampla in "viata virtuala". Sub protectia anonimatului, oamenii vor sa para ceea ce nu au reusit sa fie in viata reala. Vor sa fie si ei odata "cei mai tari". Aici nu-i cunoaste nimeni din viata reala si au nevoie sa se simta frumosi, culti, puternici. In general, cei violenti si duri, in realitate sunt cei cu fizicul "plapand" Daca au incasat-o in real-life, macar acum sa se simta cocosi. Cei care au fost "slugi" o viata intreaga, aici vor sa aiba ultimul cuvant. Cu cat incultura e mai mare, cu atat pretentiile sunt mai ridicate.
Ca sfat - daca nu te simti confortabil intr-un loc - pleaca.
Nu dezvalui "trairile" tale intime, problemele tale, deoarece se va gasi un idiot care sa rada public de tine., pentru ca lui, viata nu i-a oferit mare lugru si acum vrea si el sa guste putina fericire, sa se simta important, sa aiba si el odata dreptate.
Lasa-i! Sunt si ei oameni, cu refularile lor, cu cultura si educatia lor. Nu merita nici macar sa-ti aduci aminte de ei. Mergi inainte.
Crezi ca un elefant se uita la furnici?
Pai ma s-o luam logic daca ar avea bani cum zic ei si ar duce-o asa bine, de ce stau pe niste site-uri de socializare? daca ai bani nu stai pe site-uri de socializare, poate stai dar rar, dar frumos raspuns.
Eu imi vad de treaba mea bro, dar daca cineva incepe scandalul incep si eu si nu ma las.