| Bogdannn4x a întrebat:

Deci mi-am cumparat un laptop nou, destul de bun. Problema este ca viteza de la wifi variaza de la 72mbps scade la 5.5, iar urca iar scade si in felul asta am lag pe orice. Toate driverele sunt instalate corect, am incercat SlimDriver, DoctorDevice, etc. De pe telefon, alt laptop, pc totul este ok, numai dupa cel nou este ceva in neregula. Si intrebarea este de ce?

3 răspunsuri:
| Clau95200 a răspuns:

Pai probabil conexiunea la wi-fi este slaba..Esti cumva conectat la vreun vecin? incearca fiber-link ( net prin cablu ), daca face la fel. n-am idee, probabil e de la laptop. Driverele nu pea au treaba, decat daca te referi la placa de retea, care trebuie instalata neaparat. Incearca sa apropii laptop-ul de sursa wi-fi, si spune-mi daca mai face asa! happy.

| Bogdannn4x explică (pentru Clau95200):

Sunt la maxim 2 metri de wifi, semnalul este excelent/full doar viteza este mica si chiar nu inteleg de ce... 802.11 g/b/n este wifi-ul.

| K0sti a răspuns (pentru Bogdannn4x):

Incearca pe alt router la un prieten si vezi daca face la fel! Si atunci te-ai lamurit! Cand faci testele sa fie cuplat la priza, altfel intra in limitari pentru conservarea energiei!