| wsas a întrebat:

Deci, mi-am descarcat Sleeping Dogs(Joc), am jucat vreo 30% din story, dupa care am avut putina treaba si l-am lasat in meniul de pauza. Cand am venit la PC, calculatorul era restartat. Cand s-a deschis, aparea cursor-ul, disparea, imaginea se facea alba, neagra. Pixeli Morti. M-am interesat si niste prieteni mi-au spus ca-i de la placa video si trebuie sa pun niste gel dintr-ala. P.S: Am gt 430 ddr3 1gb 4gb ram Intel pentium dual core e2220 2.2 ghz... Daca sti ceva, terog, da-mi un raspuns

Răspuns Câştigător
| KLiNK a răspuns:

In primul rand pune placa pe un alt pc ca sa fii sigur ca este de acolo. Daca face asa si pe altul este clar. Este dusa.
In al doilea rand n-ai ce s-a mai faci. In cel mai rau caz trebuie sa iei alta placa. Este posibil sa fie si niste condensatori arsi. Uita-te acolo sa vezi daca este ceva ne-inregula si daca ai un condensator umflat sau ceva de genul.

| wsas explică (pentru KLiNK):

Mi-am schimbat windows-ul, totul bine pana cand bag driverele. atunci iarasi incepe sa faca fite.

| KLiNK a răspuns (pentru wsas):

Da. Placa video este. Acum nu stiu ce sa zic. Nu prea ai ce face. Totusi, scoate placa video din calculator si cablul de la monitor il bagi in mufa de la placa integrata (trebuie sa ai o placa integrata). Daca nu mai face inseamna ca este placa video.

2 răspunsuri: