anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci mi-am luat in laptop acum doua luni. L-am pus pe biroul meu, langa birou am un calorifer dar intre birou si calorifer e o distanta de 1 metru. Problema e ca coltul ecranului in partea dreapta jos s-a dezlipit putin, gen carcasa ecranului(clapeta aia de la laptop) s-a dezlipit putin de display. Oare de ce? Dau funda
Vreau sa precizez ca displayul nu are nimic, se vede perfect doar ca s-a dezlipit de carcasa putin si ma intreb de ce

Răspuns Câştigător
| SalutCeFaceti a răspuns:

Probabil materialul cu care e lipita protectia ecranului s-a incalzit si s-a topit. Nu te ingrijora. Ar trebui sa poti sa rezolvi usor intr-un service. De exemplu, asa se inlocuiesc ecranele telefoanelor: incalzindu-le cu o masina speciala, dupa care dezlipindu-se cu niste placi ascutite, metalice, care indeparteaza lipiciul. Sper ca te-am ajutat!

| Andrei33Eftimov a răspuns (pentru SalutCeFaceti):

Dar de la ce ar fi? De la calorifer care e la 1 metru distanta sau ca e laptop de gaming si se incalzeste( ca la orice laptop de gaming se incalzeste partea de sub ecran si etc)?

| Andrei33Eftimov a răspuns (pentru SalutCeFaceti):

Intre birou si calorifer e 1 metru, oare e de la calorifer sau fiind laptop de gaming se incalzeste ff mult(gen se incalzeste si partea de sub ecran si etc ca la orice laptop gaming? Oare de la ce e?

| SalutCeFaceti a răspuns (pentru Andrei33Eftimov):

Cand se incalzeste, nu o face beaparat monitorul, ci partea cu placa de baza si restul componentelor. Nu spun ca e neaparat de la calorifer, dar atunci cand un laptop se incalzeste, caldura nu e in ecran si nici nu e emisa pentru a incalzi incaperea, ci se diminueaza prin racitoare, iar la calorifer se emite in incapere. 1 m distanta nu e putin, dar nici mult nu e. Din nou, e doar o parere.

3 răspunsuri: