Folosesc de 3 ani căști Bluetooth la munca, am Windows 10 Pro, si nu am nici o problema cu sunetul.
Le-am luat și acasă când am lucrat în Home Office, si mergeau pe o alta placa de baza (a mea) la fel de bine.
din cate am vazut la frate-meu, (care l-a terminat), Cyberpunk chiar are bug-uri. Nu exagerat de multe, dar suficiente cât sa observi și suficiente cât sa te enerveze.
Daca te plângi de 10, mi-e frica sa ma gândesc ce-o sa faci când o sa vezi 11.
Acela e un sistem care deocamdată e instabil... Uneori MULT mai instabil decât 10, in functie de perifericele pe care le folosești (imprimante, volane, webcam)
Windows 11 ruleaza racheta daca este instalat curat.Doar ca iti trebuie calculator performat care sa fie compatibil cu el.
Erori nu are asa cum se plant multi cell Putin la mine NU.
Detalii :
Processor : 11th Generation
NVIDIA® GeForce® RTX™ 3070 8GB
Memory : 16 GB DDR4 3200MHz (2 x 8 GB)
1 TB PCIe SSD Gen 4
Windows 11 este adaptat pentru generatiile noi periferice.
Zbarnaie la click si chiar nu te intereseaza prea mult procesele.
Si la mine zbârnâie la click, dar nu îmi merge scannerul de la imprimanta deloc, si cand accesez panoul de setări la C920 HD Pro, imi da crash.
In Creo Parametric nu pot seta Detaliile grafice la calitate 8x (AA), la fel cum folosesc pe Windows 10, caci obțin artefacte la rotirea modelului în Viewport.
Stiu, nu e atat Windowsul de vina, cat programele și driverele pe care le folosești. Insa atata vreme cat acestea nu vor fi actualizate și făcute ca lumea, nu poti folosi deocamdată acest sistem de operare, cel putin nu având o experienta fluida.
Daca tu nu ieși din aria FB și Insta, e și normal ca nu ai experimentat probleme.
Nu are legatura FB In povestea asta si folosesc decat FB Messenger.Pe Tik si Insta n-am cont si nici nu imi voi face.Imi place sa pastrez totul simplu fara sa pierd timpul prețios.
Cat despre imprimanta ta, cauta eroarea in Sistem Log poate avea vreun conflict cu alt driver sau nu e compatibil.Ruleaza un diagnostic la aplicatia aia si poate iti vei afla raspunsul.
Placa de sunet (driverele) folosesc prea multe resurse al calculatorului.Ai umblat undeva la setarile de sunet.
Hai sa vedem
Click deapta pe sunet dai Sound te duci la sound dezactivezi sunetele din windows.
Apoi te duci la Playback si selectezi placa de sunet activa (iesirea audio) click dreapta dai Propertiers dai la Enhancements si bifezi □ Disable all Enhancements.
Apoi te duci la Advanced si selectezi doar pe □ 1 canal cu mai putini Hz.
Tot acolo uneori ajuta daca este debifat □Give exclusiv mode aplicaton priority.
Testeaza cate o etapa si vezi efectul.Bafta
Mai poti dezinstala complet placa de sunet din sistem si apoi dai restart si o reinstalezi.Este recomandat sa intalezi ultimul driver original al placii de sunet.
Cel mai probabil e de la pc. Am folosit Windows 10 ani la rand si nu prea am prins bug-uri. Iar in legatura cu castiile bluetooth, fa-ti update la driver.