| UserName250000 a întrebat:

DECI NU MAI SUPOOOOOORT! Imi pica netul acesta la fiecare 5 minute si asta doar de la ora 8 incolo. Ce doamne iarta-ma sa fac ca innebunesc? In vacanta de primavara mergea perfect netul. Cand am inceput orele online imi pica tot timpul, am 42 de absente din cauza porcariei de net ca pica tot timpul cand doamna facea prezenta la ore.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia nsite Rivotril. Ala calmeaza rolling on the floor

| NonZarek a răspuns:

Frate, suna la firma de la care ai internetul, ei vor rezolva situația. A trecut atâta timp și tu nu te au gândit sa le spui alor tai? Sigurat știau ce trebuie făcut mai ales ca e destul de grav dacă nu funcționează atât de des.

| piratuu a răspuns:

Suna la provider-ul tau de internet si o sa rezolve situatia.

| Hope1992 a răspuns:

Aici depinde de mai multi factori, unul dintre ele este localizarea locuinttei tale. Spune-i mamai sau tatalui tau situatia si suna la firma de unde ai internetul altfel schimba furnizorul. Si sincer asta e o problema atat de grava? Trebuia sa iti anunti profesorii ca ai problema asta si sa spui prezent mai tarziu, dar aici depinde si de bunavointa lor. Mult succes si daca te deranjeaza aceasta problema, o poti rezolva.

| LorinIoanFortuna a răspuns:

Eu,Lorin Ioan Fortuna spunetongueoate ca routerul_proxidian al dumneavoastra este atacat prin atacuri DDOS.