Verifica cu atentie toti pasii inainte de a downloada:
http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
Ai grija la tipul sistemului: 32/64bit si sa gasesti exact acest model.
Spor.
Multi cer ajutor pe acest site nestiind exact ce au (sistem, os) si mi-e greu din spatele nickname-ului sa imi dau seama, daca ai vreo idee sau cat ai cautat si in ce masura era corect. Imi cer scuze daca te-am jignit.
Oricum, daca nu gasesti pe siteul oficial, atunci unde gasesti?
Nu sunt bune, nu ai variante, deci nu s-au mai scris drivere pentru respectivul model.
Ultimul driver dupa cum am gasit aici are suport doar pentru windows vista.
Chiar in descrierea driverului scrie:
"AMD’s DirectX 9 ATI Radeon graphics accelerators are not officially supported under Windows 7. If the user chooses to, they can install the ATI Catalyst Windows Vista graphics driver under Windows 7. Please be aware that none of the new Windows 7 graphics driver (WDDM 1.1) features are supported (as the Windows Vista level graphics driver is limited to WDDM 1.0 level support)."
Asta e un mod de a constrange userii ca o data cu avansarea software sa faca niste schimbari si in ceea ce priveste hardware-ul. :))
Daca vrei sa folosesti win 7 la adevarata valoare si poti pune niste bani de-o parte iti sugerez un upgrade la ceea ce inseamna entry-level pentru ganeratia actuala:
http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/379032/
Nu s-au mai scris drivere la placa ta pentru windows 7 imi pare rau sa te anunt dar e destul de veche placa. Singura varianta e sa te intorci la windows xp.
Bafta.
Virusake stai calm ca am incercat de 100 de ori cu siteul oficial sunt niste prostii si nu sunt bune alea pentru placa mea, desi e acelasi model, ma crezi prost sa nu verific toti pasii? si sa mai postez ca am nevoie de ajutori? da frate ganditi inainte sa postati
Catalyst Software Suite 95 MB 10.2 2/24/2010 Download
na ce driver imi apare, la pasul unu am pus desktop graphics, la 2 radeon 9xx series, la 3 radeon 9600 series, la 4 windows 7 - 32 bit, eu nu cred ca am gresit undeva, asa ca ma puncte puncte, daca aveti idee unde pot gasi placi video nVIDIA second 512 mb dar nu scumpe dati-mi link