Te duci la primarie si ii rogi frumos sa-ti dea codul de acces
Nu crezi ca ar fi mai simplu daca ti-ai face un abonament de net
Ti-ar place dupa ce ti-ai facut un abonament vecinul sa-ti fure din banda de net?
Intodeauna e bine sa privim lucrurile in ansamblu si sa nu privim lucrurile doar din punctul nostru de vedere
Daca e securizat si scrie VPA2 poti sa-ti iei gandul
Daca scrie doar vpa mai ai o sansa
Programul cu care poti sa spargi un semnal wireless se numeste Wireshark 1.0.7 este un program LEGAL
BAFTA
E cam ilegal ce vrei tu sa faci cerasela
Nu iti trebuie router trebuie sa faci niste setari la tine in laptop.
Pentru a prinde net wireless ai nevoie de placa wireless... Aceasta placa este incorporata in marea majoritate a laptopurilor (nu e la cele vechi) si in unele telefoane mobile... Tu ai un PC desktop... Adica. clasic. cu unitate, tastatura, monitor, etc... daca vrei net wireless, fie iti iei o placa de retea wireless si vei prinde si tu direct de la primarie, fie iei un switch/hub si multi metri de cablu si faci o retea intre calculatorul vecinului tau si calculatorul tau.
Asta cu furatul internetului este ca fugitul dupa caruta, la un moment dat, tot se intoarce carutasul si-ti da un bici pe spate.
Stii ca poti sa faci inchisoare daca esti prinsa, nu? Stii ca nu e nici o diferenta intre asta si a baga mana in buzunarul cuiva sau a fura geanta unei femei pe strada...
Eu am laptopuri mai vechi si pentru. wireless am cumparat o jucarie care se cupleaza la usb. A fost ieftina dar nu mai stiu cat.Vis-a-vis de furat nitel net, daca stii doar tu nu exista furtisagul iar Primariile toate "fura " cu legea in brate de la noi toti pe rupte!
NU se unmeste furt atata timp cat nu au criptata retea lor wireless, pentru a vedea daca ai acces in zona ta in adevaratul sens al cuvantului iti recomand sa intri pe aceasta adresa unde gasesti punctele de acces wireless : http://www.free-hotspot.com/