| Ove a întrebat:

Deci se da un domeniu cumparat recent. ro de la firma xservers.Acum as avea nevoie de un cap mai destept ca al meu sa configurez domeniu cu site`ul care deja il am pe un host free. Daca nu am fost destul de explicid sau vreti mesaje scrieti aici.Va Multumesc

Răspuns Câştigător
| ExpertHost a răspuns:

Pentru a propaga DNS-ul domeniului. ro catre hostingul gratuit va trebui sa intri la rotld (https://domadmin.rotld.ro/manage/index.html?lang=ro) si sa setezi NS-urile (nameservers) cu cele ale hostului free. Trebuie sa scrie in mailul de signup sau in pagina lor, ce IP-uri sau hosturi sa pui. In functie de locatia serverelor, poate dura si 48hr pentru a putea folosi domeniul tau. Cred ca am explicat suficient de clar. Daca nu, lasa mesaj privat sau. gasesti modalitatea de a ma contacta online.

3 răspunsuri:
| Ove explică:

"Daca nu am fost destul de explicid sau vreti detalie scrieti aici.Va Multumesc" ora matinala si alcoolu isi fac efectul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Transferi fisierele de pe siteul free pe al tau. ro, apoi daca ai baza de date pe cel free creeaza o baza de date pe cel.ro cu acelasi nume, parola, nume baza de date, fa un backup la baza de date de pe cel free si iportal pe cel. ro si gata.

www.mirceabondar.com

| ExpertHost a răspuns:

@Mircea: 1. Cum sa uploadeze omul files daca domeniul nu este propagat?
2. Si daca nu are WP si are un simplu html? Ce legatura are sql cu DNS?
Omul si-a cumparat domeniul si vrea sa il duca pe free hostingul respectiv. Daca nu ii bagi NS-urile hostului, cum doamne iarta-ma sa ii dea DNS? Va avea DNS de la xservers si daca face FTP, automat o sa il dea pe server xservers.
@Coco: Am revenit cu informatii in mesaj privat.