| Bie19 a întrebat:

Deci stateam pe pc cand deodata mi-a aparut un ecran albastru si un cod de bare.Mentionez ca am windows 10.Nu voia sa se mai opreasca asa ca l.am scos din priza si cand i.am dat drumul din nou pe monitor imi apare lipsa semnal si unitatea scoate un sunt si dupa il reia.Ce as putea sa ii fac si care ar fi problema?

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Este defectă unitatea si trebuie dusa la un servis reparatii calculatoare. Dar acum de pe ce ai scris pe TPU intrebarea?

| Bie19 explică (pentru CristiDinBucuresti):

In primul rand este in site unde se posteaza intrebari si utilizatorii raspund. In al doilea rand categoria nu este greșită asa ca intrebarea ta este degeaba. Apropo incearca sa-ti perfectionezi gramatica.

| Bie19 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Stai am inteles gresit intreabarea.De pe telefon dar partea cu gramatica ramane.

| vLooM a răspuns:

Este o eroare de la un program instalat cum nu trebuie. Iti las un videoclip care sper sa te ajute.
https://www.youtube.com/watch?v=rMU5JqOVoVA

Daca nici asa nu merge, probabil ai ceva virusi, trojan, malware. Repet daca nu merge cum zice acel baiat in videoclip recomand sa reinstalezi windows-ul si o sa mearga dar vezi ce instalezi data viitoare :)