| Cristian2003 a întrebat:

Desktopul sau monitorul are windows si poti conecta un monitor la orice desktop si o sa mearga?

8 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

laughing Nu mai bea inainte de a pune intrebari ca scrii numai tampenii!

| Cristian2003 explică (pentru K0sti):

Razi degeaba pentru ca mie nu-mi place sa se vorbeasca astfel de lucruri despre mine si cred ca tu nu ai fost educat cum trebuie

| K0sti a răspuns (pentru Cristian2003):

Da ce as putea sa fac daca pui astfel de intrebari infantile? Ca nu e prima data!
Ai multe antecedente! Mai puneti mana si mai si judecati, ca de aia aveti capul ala pe umeri!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Calulatorul are windows, cutia aia, iar televizorul(monitorul) se poate conecta la orice calculator.

| Cristian2003 explică (pentru anonim_4396):

Eu vorbeam despre monitorul de la calculator

| SonicAndrei a răspuns:

Măi omule, ești sau din din secolul 21?!
OK, trecând peste ironie, îți voi explica pe scurt cam cum stă treaba:

Calculatorul e cel ce are procesor (creierul), placă video (pentru jocuri, filme), memorie RAM (gândirea ar fi cred), placa de bază, hardul (acolo unde stochezi absolut tot ce se află în calculator, inclusiv Windows-ul), sursa (pe unde intră curentul) și carcasa.

Monitorul e ecranul care afișează ce face calculatorul. De fapt, afișează o interfață plăcută utilizatorului, dacă ar afișa ce face ți-ar afișa probabil doar cifre de 0 și 1.

Deci, poți conecta câte monitoare vrei la un calculator și poți conecta orice monitor la orice calculator (dacă are mufă compatibilă evident, dar toate au mufă VGA).

| GabiMihai08 a răspuns:

Monitorul il conectezi la o unitate, tot ce este in interiorul acelei unitati, lucreaza si prelucreaza datele pe care tu le introduci cu ajutorul perifericelor. Desktpo-ul si nici monitorul cu au windows, ci doar hdd-ul, care se afla in unitate, asa ca poti conecta monitorul fara nicio problema la unitate atat timp cat ai cele 2 cabluri de necesare
1 cablul de alimentare
2 cablul cu care faci legatura intre unitate si monitor

| santusx a răspuns:

?