De ce nu mai vrei iPhone? Este cel mai bun in materie de ce vrei tu... eu toată viața am cumpărat Samsung ca sa îmi dau seama intr-un tarziu ca iPhone e pentru mine
Nu stiu. nu poti face multe. pe mine cel putin pe telefonul' asta nu ma tine bateria mai deloc. nu pot sa descarc muzica de pe net si trebuie sa mi descarc aplicatii de rahat pentru a asculta offline, iarna sau cand sunt sub 0 grade imi moare telefonul', se inchide si ma trezesc cu 15% baterie si multe alte chestii. se misca bine, dar. da.
Pai doar un fan poate sa spuna asa cuvinte DD Si eu sunt asa cand vine vorba de marca mea preferata.
Eu sunt detinator de S8 si iti pot spune ca sunt foarte si foarte multumit de calitatea acestuia.Mai mult ca are o gama de optiuni ce usureaza unele actiuni pe care le pot face, designul impresioneaza printr-o forma neobisnuita fata de modelele anterioare.Pot spune ca e ceva diferit de s7. Pozele ce le face au o calitate extraordinara avand multe functii la care poti sa mai adaugi.
Ma enerveaza faptul ca atunci cand faci poze cu camera de fata imaginea zici ca e modelata, asta urasc cel mai tare ma Samsung