Monitorul si restul pieselor fac in jur de 1700 de lei, dar fii sigur ca rulezi orice joc la o calitate full hd cu ele
http://www.mediadot.ro/wishlist/48947/
Problema este ca procesorul tau este dual core, iar unele jocuri precum watch dogs cer minim un quad core, daca vrei sa folosesti acel i3 cu piesele care ti le-am dat, procesorul va face oleaca de bottleneck si placa video nu va merge cu toata puterea ei, eu propun un upgrade la un procesor i5
In bugetul acela nu-ti iei tu cine stie ce componente pentru pc pentru a-ti rula si jocurile din urmatorii ani, pe de alta parte, cu un PS4 nu ai stres, 10 ani de acum in colo va rula orice joc va iesii pe piata in timp ce pc-ul tau ( cel upgradat sa zicem nu mai ruleaza nimic ). Uita-te la PS3, a fost lansat acum 8 ani daca nu ma insel, si inca mai apar jocuri pentru el, si merge destul de ok. Deci daca iti place gamingul pe ps, eu alegerea asta as face-o, dar depinde si de preferintele tale.
bft!
Da dar pana mea nu vreau acu sa dau mii de euro pe jocuri de ps4 cand pe pc le pot lua gratis. Si sincer cu un upgrade minuscul macar la performantele unui ps4 pe urmatorii 3-4 ani as putea ajunge. :3
Gandeste-te ca in viitorul apropiat vei avea ocazia si sa modezi consola, si o sa te doara fix in basca cu achizitia jocurilor