Jocul ala nu ruleaza pe un sistem de operare, in cazul asta wind? Deci omu stie ce zice.Acu ca nu-s diferente aici tu ai dreptate.Eu am facut chsestia asta pe un sistem f bun,a venit cu HDD,iar eu am pus un SSD de top,deci cel mai bun la ora respectiva,sau poate ca e si acum de tot,Samsung Pro si exact ce spui tu nu sesisezi tu mare lucru. Poate sa monitorizezi,aia e altceva,deci mai mult ca sigur el a facut un test ceva si asta ia aratat, dar sa sesisezi tu, nu prea ai ce.
Eu sincer nu jucam jocuri, foloseam calculatorul normal, general use, si nu am vazut ceva sa zici wow.Deci nici nu am pus hibrid am pus direct SSD si cel mai tare.
De pret, sunt si astea ieftine dar acum depinde si ce vrei.Dar se pare ca sau ieftinit destul de bine si SSD-urile acum.Mai bun ar fi un SSD din ala cel instalezi direct pe placa de baza, nu ma ocup cu calculatoare, stiam cum ii zice dar de ceva ani nu mai sunt la curent cu nimic nu mai ma intereseaza.Inainte ma interesa ca faceam si eu magarii de genul asta, asta asa doara pentru mine, pentru amici, dar de cand am trecut la Apple la revedere, nu mai sunt curios de rahaturi de wind si alte nimicuri de astea.
Deci poate sa bage un SSD de asta direct pe motherboard si poate se simte ceva mai bine.De exemplu Apple din astea folosesc si la laptopuri si la desk si la iMacuri.
HDD-ul nu o sa te ajute sa-ti ruleze jocurile mai bine, daca vrei un mic boost pentru gaming instaleaza windows pe un SSD si atunci chiar se va observa diferenta.
E si asta ceva, recunosc, dar ssd e scump, in schimb hdd normal e mult mai ieftin
https://www.pcgarage.ro/ssd/samsung/860-evo-1tb-sata-iii-25-inch/
vs
https://www.pcgarage.ro/......0rpm-64mb/
Am SSD cu windows instalat pe el, hdd vreau sa-l folosesc de stocare si uneori gaming!
Pe ssd se baga windowsul si pe hdd ti jocuri si alte chesti?
Da
Pai ' am hotarat sa-l aleg pe acesta HDD Seagate BarraCuda 1TB, 7200rpm, 64MB, am mai cautat pareri pe nea gugal, diferente mari nu prea sunt, Seagate e mai rapid la scriere, iar WD BLUE, mai rapid la citire...