Ce conteaza? Oricum nota din WEI e roata de noroc. Nu reprezinta deloc performantele reale ale pc-ului.
A, inca ceva, am inteles ca tu vrei pc pe componente, dar de ce nu accepti o recomandare cap coada? Spune un buget, rezolutia monitorului, daca ai nevoie de perfierice sau nu, si iti arat o conf. Oricum, daca fac asa ceva mereu, cred ca iti dai seama ca stiu exact ce e mai potrivit(mult mai usor decat sa stai si sa vezi tu e si cum). Eventual te documentezi de ce am pus in pc ulterior.
As vrea un sistem pentru gaming . Deja m-am gandit la cateva schimbari : hd 7850 1 gb ddr5 256, amd fx 8320, 16 gb 1600 ddr3, sursa sirtec 500w, placa de baza ASRock 970 Pro3 R2.0. Aceste schimbari nu le pot face deodata. De accea urmeaza in curand sa iau placa de baza si procesorul SAU placa video si sursa. PS: am un monitor LG Flatron W 1946, rezolutie 1360 x 768. Urmeaza sa iau un alt monitor, full hd, tot LG. -- Voi lucra pe amandoua: pe unul ma joc, pe altul. fac altceva
Nu are importanta nota in WEI,pentru ca e perfect random.
Daca vrei sa faci un pc,atunci spune
bugetul/rezolutia monitorului/cand vei face achizitia.
Vezi ca exista anume principii dupa care faci un pc, adica daca ai hd ready, atunci accentul cade pe cpu, iar gpu-ul va fi limitat.
Daca ai full hd atunci accentul cade pe gpu, iar cpu-ul va trebui sa fie destul de puternic sa il sustina.
Cel mai bine dai pe aici si te ajut eu cu sdrv.
darksy36 întreabă: