E normal sa ai distorsiuni cand setezi gain-ul mai sus si maresti volumul. Eu mereu tin gain-ul pe high si volumul mai jos (si folosesc un DAC/amp care duce pana la 300ohm cu casti de 96ohm). In concluzie, singura problema este ca tu nu consideri ca ai volum necesar cu gain-ul pe low (64 ohm). E fizica + limitarea placii de sunet. Placa de sunet atat poate cu privire la amplificarea pe casti. Dupa cum spuneam si mai demult, daca simti lipsa groaznica de volum la distorsiuni mici, ori returnezi placa actuala si iei un DAC/amp, ori iti iei un amplificator de casti.
Stai linistit, ca nici DG-ul nu e departe de Xonar U3 la amplificarea pe casti.
PS: E posibil ca site-ul asta tampit sa nu-mi posteze raspunsul complet (din nou). Daca nu e inteligibil/incomplet, da-mi PM
Se aude destul de clar dar nu destul de bine pentru urechile mele. deci nu scoate niciun bazait ceva. dar eu sunt foarte pretentios si vreau sa se auda ca si cum castile sunt stapane pe situatie. nu stiu ca si cum acopera sunetul. e ciudat, dar ar fi placut sa rezolv.
Scuze de exprimare
PS: E posibil ca site-ul asta tampit sa nu-mi posteze raspunsul complet (din nou). Daca nu e inteligibil/incomplet, da-mi PM
BogdanAiud întreabă: