| bestfully a întrebat:

Dintre calculator si laptop care rezista mai mult? Minim 3 ani. Care sunt deosebirile dintre ele? In concluzie: laptop sau pc?

Răspuns Câştigător
| JustCosmin a răspuns:

PC-ul e mai rezistent ca un laptop,dar un laptop este mai practic decat un PC,mai ales ca un laptop poti sa-l iei oriunde cu tine,pe cand un PC il iei si-l tii pe birou. Daca te pasioneaza jocurile, mult mai bine te avantajeaza un PC, chiar daca si pe laptop te poti juca cat de cat. Ca sa te tina 3 ani,la un laptop trebuie sa ai mare grija cu el. Sa nu versi lichide pe tastatura,sa nu apesi cu degetul pe display (ca risti sa omori pixeli),sa nu tii bateria in laptop decat daca pleci undeva sau chiar e necesar. Daca tii bateria in laptop si tot ii faci cicluri de incarcare, nu o sa mai fie buna de nimic, se va termina dupa doar 30 de minute de utilizare,sau chiar mai putin. Si o baterie noua pentru un laptop,nu e chiar asa ieftina.
Deci acum depinde de tine ce vei alege. Poti sa le iei pe amandoua,sau pe rand. Mai intai iei PC,iar daca mai tarziu consideri ca e mai practic sa ai un laptop,iti poti lua si laptop. Daca nu te intereseaza jocurile,ci doar sa stai pe internet sa vorbesti cu prietenii,sau sa asculti muzica si sa vezi un film, poti incerca sa iti iei si un Netbook, care este 1000 Ron.

10 răspunsuri:
| Vasybulan a răspuns:

Pc-ul logic. Diferenta?
Pai cel mai mult ma enerveaza pretul mare la piesele de schimb la laptopuri. In plus sunt cam greu de intretinut si pe deasupra vara ai neaparat nevoie de un cooler ca cel din el nu iti face fata temperaturii. Deci raman fidel pc-desktop
big grin

| lucy90 a răspuns:

Eu ce sa zic am de doi ani jumate un laptop msi toate compmnentele in el msi si joc jocuri 3d de il ia draci si nu are nici o reparatie nu folosesc nici cooler decat ce are in el, cpu ruleaza cu maxim 80 de grade. despre pc nici nu ma intereseaza

| Remus13 a răspuns:

In mod normal calculatorul. Laptopul se strica mai repede, dar depinde de marca sa. La calculator mai poti schimba un obiect f. usor, dar la laptop mai greu.

| epurel a răspuns:

Bine fratilor, cum adica laptopu' se strica mai repede, pentru racire iei un cooler laptop ( http://www.pcgarage.ro/standuri-coolere-notebook/ ), acum depinde ce vrei tu, daca vrei portabilitate iei laptopul, daca vrei performanta ia pc-ul, fiecare are avantajele si dezavantajele lui, @mihaelaScumpa, nu te amagii, lasa ca ia altul care a dat un raspuns mai bun :)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Laptop-cooler de tot ***
Pc-Cooler Foarte Bun
Laptop-Pentru Programe
Pc-Pentru Jocuri
Laptop-Se ard Repede unele componete
Pc-Rezista foarte mult

In Concluzie PC-The Best! Fundaa

| mihaelaScumpaA a răspuns:

PC pentru are piese care rezista mai mult si este mai ieftin!
Daca o piesa de la laptop se strica este mult mai scump decat la calculator si piesele de laptop rezista mai putin

| mihaelaScumpaA a răspuns (pentru mihaelaScumpaA):

Hey eu am 12 ani am stiut asta! te rog funda

| DoarSile a răspuns:

Parerea mea este ca un laptop poti sa il iei cu tine unde vrei, daca iti iei un cooler de laptop este foarte bun si laptopul, daca ai grija de el nu se intampla nimica, unii zic ca laptopul nu este pentru jocuri....GRESIT, daca iti iei un laptop performant te poti juca fara probleme... un laptop undeva la 20-25 milioane este destul de bun happy bafta

Răspuns utilizator avertizat
| pinkroz a răspuns:

Pai depinde.Laptopul se strika repede dar e bun pentru calatorit iar pc e cel mai bun dupa parerea mea pentru ca e mai ok si nu trebuie pus la inkarcat doar in priza... Funda?

Întrebări similare