Galaxy Ace. Este cel mai performant dintre cele 3 si este si la un pret accesibil
Samsung Galaxy Ace. http://www.emag.ro/......k--p103047 uite un cite care cred ca te-ar putea ajuta sa intelegi de ce galaxy
Deci fi antena!
Iti recomanda HTC CHA CHA
Avantaje:
2G NetworkGSM : 850/900/1800/1900
3G Network:HSDPA 900 / 2100
Conexiune foarte buna!
Dimensions :114.4 x 64.6 x 10.7 mm
Weight :120 g
Keyboard :FULL QWERTY
Foarte bun pentru mesaje rapide
Are cu 10% mai accesibila tastatura decat orce alt telefon deci n-o sa ai probleme
Type TFT capacitive touchscreen, 256K colors
Rezolutie:480 x 320 pixels, 2.6 inches (~222 ppi pixel density)
Protection Corning Gorilla Glass
- HTC Sense 2.1 UI
Avand in vedere ppi se va vedea foarte clar si va avea o foarte mare rezistenta la cazaturi/zgarieturi!
Suporta card de pana la 32 GB
Memoria Ram/Rom ambele de 512 Mb deci poate sustine foarte multe aplicatii deodata si totodata sa ruleze perfect sistemu de operare.
EDGE:Yes
HSDPA, 7.2 Mbps; HSUPA, 384 Kbps
WLAN : Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi
Bluetooth: Yes, v3.0 with A2DP
USB: Yes, microUSB v2.0
Vei putea sa te conectezi la orce router fara prea mari probleme
ai viteza de net foarte mare si multa calitate
Are camera principala de 5 mp care filmeaza HD si camera secundara de 1.3 mp care vilmeaza VGA pentru conferinte!
Sa nu uitam de OS
ANDROID 2.3 (Gingerbread)
Cu un procesor destul de mare de
800mhz frecventa!
Va rula excelent!
Restu cum ar fi accelerometru proximity (senzorii)
are cam tot ce are orce smartphone de top nu iti va lipsii nimic
a si app
cu toate ca are sense 2.1 are aceleasi efecte ca si 3.0 deci te vei bucura cand il vei deschide si iti vor aparea norii in fata + o raza de soare E incredible Il ador :X
Bun sa trecem mai departe
beneficiaza de radio cu RDS
Are GPS
+ suport
si un emulator java pentru jocuri java
Are toate tipurile de formate asa ca nu o sa ai proble orce melodie poza ai baga pe el.
Bateria: Hmm ce pot sa zic Avand in vedere ca este micut telefonul implicit si ecranul nu va consuma cine stie ce
Are o baterie de 1250 care pot sa zic ca te va tine destul incat sa te bucuri de el
Singuru dezavantaj ar fi ca are ecranu prea mic dar nu creca te-ar putea impiedica asta adica totusi nu e Nokia are acolo 2.6 inch destul cat sa pui 2 degete pe el si sa te joci
A si app sa nu uitam telefonul este unu facebook deci nu iti trebuie ecran iti trebuie tastatura
FUNDA?
ty
Suceesss!
Stiu si mie mi-a placut fff muult acest telefon, dar e cam mare pentru mana mea... stiu ca pare o prostie, dar fata de LG gt 405 pe care il am acum, e muult mai lat.
Eu asta te sfatuiesc sa-ti ei ti-am dat destule detalii si cred ca ti-au fost de-ajuns
M-am chinuit sa scriu o pagina si acum zici ca Lg e mai bun?
so funny
A 3-a varianta a fost LG gt 405 si asta pentru ca il am in momentul de fata :d. cu cat credeti ca as putea sa-l vand? Pt ca daca mi-as lua,,, Samsung galaxy ace,, de la Orange ar fi cu aprox. 200 de lei mai mult de cat am sa dau pe un telefon
1. are durata lunga de viata si 2. se poate strica foarte usor? fii mai clar.
anonim_4396 întreabă:
oanaoana63 întreabă: