Samsung Corby e cu siguranta mai bun. Pot spune ca am avut de amandoua si LG Cookie e un telefon foarte prost.In afara faptului ca pana si betisorul lui care te ajuta sa-l navighezi il zgarie, se inchide singur fara niciun motiv, nu-ti salveaza tot ce e pe el, isi respinge incarcatorul original si nu primeste curent se si blocheaza cu orele. Te sfatuiesc sa nu il iei.Pe cand Corby e mult mai bun in comparatie cu el. HTC Diamond sau HTC-urile in general sunt foarte finute dar pentru detalii poti intra pe www.gsmarena.com. Succes!:):-*
Lg Cookie e muuuuult mai bun...are camera de 3. 15 MP nu ca Samsung Corby 2 MP are accelerometru si senzor pentru. autorotatie...recunoaste scrisul de mana.Cumapara-l e BUN
Mi-e mi se pare ca Samsung Corby este o porcarie. E destul de bun Lg cookie.eu am LG gt400 si e foarte bun, sunt multumita de el.Cunosc f multe pers care s-au saturat de Samsung Corby si sunt f nemultumiti de el.Parerea mea:Samsung Corby=porcarie
Eu as alege SAMSUNG CORBY.Are de toate si nu are un pret foarte mare(l-am luat cu 550 lei). Si LG COOKIE este bunicel... dar iti recomand mai degraba Corby.
Corby este o prostie...toata lumea il are si il da cu un leu la abonamente(chiar si la liber il da destul de ieftin). nu pot spune acum ca cookie e cel mai bun, dar este destul de bun. si...Bya nu stiu ce cookie ai vazut sa faca chestia asta, poate era stricat sau luat la mana a 2 eu stiu 3 persoane cu cookie si le merge f bine.cu corby stiu 5 si vor sa si-l schimbe 3 dintre ele
Cookie este mai performant dar in spatele stilului foarte frumos se ascund multe probleme corby e mai rezistent desi nu are protectie si daca l-ai scapat pe jos s-a dus iar tuch-ul nu e cel mai bun insa iti recomand LG CD 510 este performant frumos destul de iesftin si foarte rezistent
SAMSUNG S5230 finut touchscreen ii super si sa fim serios corby nu e asa de fain nu ma pentru ca are culorile alea si eu vrut sa imi iau dar mi-a dat seama ca nu e bun corby are camrea 2 iar s5230 are 3. 2 deci este o diferenta mare.
anonim_4396 întreabă:
Anna1999 întreabă: