| Alexandrumrz a întrebat:

Dintre : windows xp, last xp, windows vista, windows 7, windows 8 si linux care este mai bun

18 răspunsuri:
| GabrielaIoana a răspuns:

Eu am windows 7 si sunt multumita de el.

| DiamondEyes a răspuns:

Windows 7 dar si OS X Mountain Lion e destul de bun.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Linuxul il folosesti intru scop, Windows ul in altul. Dintre Windows uri probabil wind 7 e cel mai stabil

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ultima versiune pentru fiecare(Windows, distributie Linux). Altfel nu s-ar mai fi scos. Problema e ca fiecare versiune de Windows e aferenta unei generatii hardware. Astfel Windows 8 e un pic cam incomod pentru unii, pentru ca desi e mai bun pe calculatoare performante, el ar cam fi ideal pentru ecrane tactile, tablete, mai degraba.

| Danişor a răspuns:

Windows xp este cel mai stabil windows dupa parerea mea. Windows 7 este singurul care il depaseste. Porcaria de last xp este un xp modificat cu mai multe erori si programe bagate este o piraterie ilegala. Windows 8 este mai mult pentru tablete dupa mine nu imi place deloc.Dar cere mai putine resurse.Linux este imun la virusi dar necesita experienta....Insa linux duce lipsa de programe si jocuri mi-e personal nu imi place. Windows vista a fost foarte repede aruncat la gunoi. Windows xp este mai bun decat el de 1000 de ori.Si sa nu sariti cu gura pe mine ca windows vista foloseste directx11 si este mai bun decat xp.Crede-ma eu l-am folosit si dupa o zi imediat l-am dezinstalat. Windows vista este praf pe setarile default. Daca stii sa îi faci niste setari speciale va merge bine.Dar daca nu stii va merge prost. Windows vista este cel mai prost windows. Sper ca te-am lamurit.

| CrazyRat a răspuns:

Linux si Windows 8 happy

| Alexandrumrz explică (pentru CrazyRat):

Linux dupa mine este cel mai prost dintre toate. este mai prost ca windows 98.

| CrazyRat a răspuns (pentru Alexandrumrz):

Nu exista virusi pentru el happy.
Merge cel mai bine dintr toate.
Singurul lucru urat ii ca ii greu sa umbli pe el daca nu sti care cum ce face happy

| mnthseby a răspuns:

Eu am windows 8 si merge ok. pe windows 7 nu prea imi mergeau videoclipurile in full screen iar pe widnows 8 pro imi merg perfect chiar si cele hd

| Cypronge a răspuns:

Ce e bun si ce nu variaza in functie de configuratia calculatorului, Dar indiferent de comp eu mereu am avut probleme cu win/vista asa ca iti recomand sa il eviti.

| LifeEternal a răspuns:

Windows 7 si Linux.

| wassyle1994 a răspuns:

Windows xp e bun p/u toate jocurile, win 7 e ceva mai nou si de incredere cu mai multe efecte vizuale, win 8 e mult mai rapid, si il recomand, insa linux in comparatie cu toate sistemele de operare este gratis insa necesita cunostinte mai avansate si multe operatiuni se fac in terminal, adica in consola. linux este imun la virusi si foarte recurizat insa duce lipsa de programe si jocuri. aplicatiile de pe windows se ruleaza doar cu ajutorul unor programe speciale cum ar fi wine si playonlinux pentru jocuri. in linux totul este gratis, orice soft si nu necesita crack licenta permitind de a distribui si schimba softul liber. linux de asemenea este bogat in efecte vizuale si cea mai buna distributie cu suport este ubuntu si linux mint.

| RazvanP9 a răspuns:

Windows 7 si windows 8

| NedelcuStefan123 a răspuns:

Windows 7 si 8

| Valentin_Cornescu_1999 a răspuns:

Cele mai bune sunt Windows XP, Linux, Windows 7 si 8 dar nu cred ca sistemele noastre de operare il suporta

| armydamy a răspuns:

Last xp sau xp sp 3 win 7

| berbec1001 a răspuns:

Windows 7, eu il am si merge bine

| BosuCalin a răspuns:

Eu recomand windows Last Xp v-21 merge foarte bine si e destul de aspectos Dar Atentie trebuie sa ai minim 512 memorie rami si 4 GB PE HARD altfel nu iti merge