| RomanMandruPanaMor a întrebat:

DirectX 9.0c compatible video card. 128MB Pixel Shader 3.0 asta ii un program nu? Cum pot face rost? Am mare nevoie pentru PES 2011 MULTUMESC FRUMOS!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ma deci DirectX 9. 0c este un progr. da, dar video cardul este placa video si 128MB capacitatea ei iar Pixel Shader 3. 0 este un fel de driver ceva de genu` care este legat tot de placa video(cred ca in functie de ce placa video ai se leaga pixel shader 3. 0)
Eu am 128 mb directx 10 ceva piratare pentru xp si pixel shader 3. 0. daca nu ai placa video destul de tare atunci poate nu ai pixel shader 3. 0
Da stiu nu prea ai inteles nimic rolling on the floor

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| JuLien a răspuns:

Nu.nu este un program.iti explica ce placa video ai nevoie pentru a juca acest jocwinking

| fif2002 a răspuns:

Nu e un program sunt niste specificatii pentru o placa video, daca vrei sa ai asa ceva trebuie sa iti iei o placa video care are aceste functii.

| RomanMandruPanaMor explică:

Nu ma puteti ajuta cu site oficial ceva de genu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite bogdan pixel shader este o functie a placii video nu se poate dawnloanda... ce spui tu acolo sunt cerintele pentru joc iti trebuie alta placa video REPET NU EXISTA DE DAWNLOANDAT NU TE MAI LUA DUPA ALTII! iti recomand geforce GT 8800 o placa foarte buna cred ca ar merge foarte bine cu pes 2011 sper ca ti-am fost de ajutor