Daca ti se umfla condensatorii nu trebuie sa schimbi placa de baza. Se rezolva la un service pentru o suma destul de mica.
E posibil sa fie si sursa de vina.
Cel mai bine: Cheama-ti un prieten care se pricepe sau du-l la un service si o sa se rezolve.
Ori e o grava eroare software, ori o problema hardware.
S-ar putea sa se incalzeasca procesorul prea rau, si cand ajunge la temperatura maxima se restarteaza automat. Cauta pe net speed fan si uita-te la temperaturi. Niste temperaturi normale ar fi pana in 60 de grade celsius. Niste temperaturi ingrijoratoare ar fi undeva peste 80-90 de grade celsius. Daca temperatura ta se apropie de 100 de grade incearca sa desfaci calculatorul si sa il cureti la interior sau mai bine apeleaza la o cunostinta priceputa.
Deci nu e de la temperaturi. Singura vinovata para sa fie sursa. Nu stiu ce sa zic, cel mai bine e sa il duci la un service de calculatoare unde pot fi testate toate piesele. NU putem sa ne dam seama care este problema, trebuie sa vedem pe viu cum se manifesta.
Acel mesaj de bun venit de la TPU, pe acela le scrii un mesaj cu problema ta. Sper sa te ajute, imi dai mie fundita, plz?
Placa de baza... Mai exact condensatorii de langa procesor. Cred ca trebuie schimbata...
Ma daca ii arata aia cu win xp inseamna ca e victima la windows trebuie sa downloadezi un program si nu se mai inchide
Kgs.am facut ce ai zis tu ai imi arata asa:GPU:39C,
Temp1:-55C
Temp2:-2C
Temp3:20C
Hd0:31C
CORE 0:39C
CORE 1:35C
Core:30C
Ambient:0C
. cam atat...sa inteleg ca e de bine? pai atunci ce alt motiv are de se restarteaza? app...la ultima scanare mi a detectat niste cookie_uri. vreo 10. e de rau sau nu? poate asta e cauza? multumesc anticipat.