Aia sunt oameni?
Sunt animale'
Detest violenta
Adica na' mi se pare ca violenta e pentru animale'
In fine eu iti zic stai in banca ta'
ca daca te bagi vei cadea de proasta...
Te vei certa.cu toti
Daca te amesteci in bataia lor in loc sa te oripileze, e clar ca ai cam aceleasi conceptii si obiceiuri! Bine ai zis "suntem" ca, din clipa in care te-ai amestecat si ai dat si tu, ai intrat in aceeasi categorie.
Tocmai tu spui ca nu suntem oameni, de moment ce i-ai intors palma? Ca banuiesc ca nu i-ai intors vreo palma morala.
Daca si fetele se bat, atunci ce sa mai comentezi? Mai ai ce?
Asa se mai intampla si la mine in clasa.Toti ceilalti colegi am incercat sa le despartim. Dar nu a mers. Unul chiar s-a trezit cu ochiul umflat. Dar am rezolvat problema intr-un fel in care ai putea sa faci si tu. Unul dintre noi s-a dus la doamna diriga (sa invatatoare, dep in ce clasa esti), dar nu de fata cu ele, apoi i-a spus ce se petrece.Asa a fost mult mai bine.De ce? Oh, pai a doua zi s-a trezit cu parintii acelor fete care se bateau la usa si asa au putut sa vorbesca ca si niste oameni civ. Iar apoi, PACE SI LINISTE! Parerea mea ar fi sa le lasi in pace si sa spui totul asa cum am facut noi.
Daca te bagi te cobori la nivelul lor si te jignesti pe tine pentru ca interactionezi cu asemenea persoane.