Interesante raspunsuri (mai ales ala cu lipirea a 5-10 fire, de vreme ce USB are 4 fire: masa, alimentare 5V, D+ si D- ) . Si daca tai un cablu USB, cam il compromiti
Pentru a putea folosi in conditii optime un webcam la distante mai mari, iti recomand sa cumperi cu hub USB (cu alimentare- este foarte important sa fie cu alimentare externa).
Pai camera aia este mai mult ca sigur pe USB, si exista prelungitoare USB. Eu zic sa cauti mai bine... eu personal nu ma pricep sa fac prelungitoare. nici nu stiu cum se face legatura la o mufa USB. Sigur gasesti in magazine./
Shin.
Gasesti foarte usor, cum zice si Shin este pe USB, si eu mi-am cumparat o prelungire pentru modem si am gasit doar de 1 m... daca nu gasesti poti taia cablul de la camera web cam pe la jumate, vezi din cate fire este alcatuit, te duci la un magazin si cumperi un cablu care sa aiba in componenta, atatea fire cat are si cablul de la camera si il unesti de jumatatea din cablu atasata de camera web, iar dupa, unesti si cealalta portiune pe care ai taiat-o din camera web. Dar este cam riscant...
Lungime maxim 4 m, cam asa cred (eu folosesc 30 de metri - dar am o camera video si are putere mai mare, mai filmez pe la vreo petrecere ceva)
SIngur poti face.
Ai nevoie de :
1.2 mufe USB : mama si tata
2.Cablu 5-10 fire
3. Pistol de lipit
4.Nervi de otel
Mai intai lipesti toate firele pe o mufa, pe urma bagi mufele cap in cap si te uiti bine unde vine fiecare fir. mai intai incepi cu masa, pe urma cu ficare lamela in parte.trebuie sa pui firu pe 2 lamele care se ating intre ele.
Sper ca am fost destul de explicit.
Eu n-am incercat dar am desfacut.Cablu 4 m este vreo 3 lei
Cauta un prelungitor usb nicidecum prelungitor pentru web si sigur se va uita crucis vanzatorul.
anonim_4396 întreabă: