| CosminCSM00 a întrebat:

Doresc sa imi cumpar un Xbox 360 slim modat rgh si sunt nou in acest domeniu. M-am interesat pe net si ar fi mai convenabil aceasta metoda de modare rgh pentru ca instalezi jocurile direct pe hdd dar vreau si parerea unor utilizatori de asa ceva

Răspuns Câştigător
| OctaLoL a răspuns:

Da.

5 răspunsuri:
| OctaLoL a răspuns:

Am avut consola modata cu RGH2. A fost ok, dar dupa ceva timp am simtit lipsa Live-ului. Asta depinde de utilizator daca simte nevoia sa se joace online. Am ajuns la concluzia ca mai bine il modam cu LT Ultimate decat cu RGH. Daca totusi cumperi modat cu RGH si simti nevoia de a te juca online, poti opta pentru inca o modare care iti permite sa te joci si cu RGH si online, acea modare numindu-se Dual Nand, dar costa ceva...

| CosminCSM00 explică (pentru OctaLoL):

Aha, deci prin modarea LT cu cd-uri facute de tine merge sa te joci si online?

| OctaLoL a răspuns (pentru CosminCSM00):

Da.

| SilviaDulcik a răspuns:

Este cea mai buna alegere. Diferenta dintre RGH si LT nu este mare ca pret dar RGH castiga din cauza vitezei de citire la hard disk (intern sau extern). Bani aruncati pe dvd blueray si tot asa.

| CosminCSM00 explică (pentru SilviaDulcik):

Si in legatura cu hdd-ul. De cati GB ar fi bine sa fie ca am vazut ca sunt de 250 si de 4 gb

| sltlp a răspuns (pentru CosminCSM00):

Mai mult=mai bine. Acum cu metoda de modare depinde si de fiecare. unii prefera discurile.