Poate are vreun virus pe care tu nu la-i depistat
te-as sfatuii sa iti descarci un anti-virus
si sa-i dai o scanare
eu folosesc norton am avut fff multi virusi trojan, malware si am scapat datorita anti-virusului norton
bafta
Ori e suprasolicitat, ori, mai probabil, are virusi. Solutia e sa-ti reinstalezi windowsu(si desigur sa-ti pui un antivirus). Poti sa reinstalezi doar discul C:/(unde se afla de obicei instalarile) daca vrei sa-ti pastrezi restul fisierelor de pe calc
Cred ca ai praf in coolere. din cauza asta ele nu mai racesc bine componentele ducand la scaderea performantelor acestora. nu cred ca e virus... incearca sa iti cureti calculatorul de praf... daca ai reinstalat windowsul(desi eu nu cred ca rezolvi ceva cu asta) si tot se blocheaza desfa calculatorul(daca nu e luat pe compoente si e in gatantie du-l la un service autorizat) si curata-l. daca ai AMD sunt sanse mari sa ramai cu procesorul topit dar nici Intel nu e mai brav. deci nu e de joaca. eu zic sa te gandesti un pic ca e in joc calculatorul tau. uite un rezultat al incalzirii procesoarelor(facut in laboratoarele Intel) : http://www.220.ro/eH6K3b9LP9/Cum-Se-Prajeste-Un-Procesor daca asa patesti si tu nu mai sta pe ganduri, VEI REGRETA DACA NU
anonim_4396 întreabă:
SteauaROsie întreabă: