| BadResonance a întrebat:

Draga TPU vreau sa iti spun ceva:Am ascultat sfatul colegilor de pe TPU si am incercat sa-mi fac un cont pe youtube si ghici ce normal ca nu mi-a mers! am completat tot formularul so am dat"NEXT STEP"si mi-a zis ceva cu politia sau nu stiu ce..ca nu pot sa imi fac cont ca nu stiu ce....si ma scoate din minti.Mereu am probleme cand incerc sa ma inscriu pe o pagina...:[[va rog ajutati-ma!

6 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

E mai simplu decat se pare -> Fa-ti cont aici -> CONT GOOGLE - Intra aici si completeaza campurile https://www.google.com/accounts/NewAccount?hl=RO

Cu acest cont ai acces la Youtube, Blogger, Gmail, Google+...doar cu un singur cont te poti loga pe toate aceste pagini.
Bafta!

| BadResonance explică (pentru neluL):

Nu a mers imi spune:"Pentru a avea un Cont Google.trebuie sa indepliniti anumite criterii de varsta. Pentru a afla mai multe despre siguranta copiilor online accesati si-tul web al Comisiei Federale A COMERTULUI(FEDERAL COMISSION) De ce am eu bafta asta? Nu inteleg! si mai scrie:Google nu va putut creea un cont.

| K0sti a răspuns (pentru BadResonance):

Pai draguta, atunci ramai la Naruto ca se pare ca trebuie sa mai cresti!

| BadResonance explică (pentru K0sti):

Urasc cand mi de spune draguta...

| K0sti a răspuns (pentru BadResonance):

Pai de ce, nu esti?

| neluL a răspuns (pentru BadResonance):

Si nu poti sa schimbi o data de nastere? Scrie si tu acolo...sa ai peste 18 ani (nu e greu).