anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dragi prietenihappybig grinhappy. Am si eu o dilemaconfused. La vara as vrea sa imi iau o consola

5 răspunsuri:
| Ronnix a răspuns:

Haha, interesant. Si intrebarea este? confused

| Sill a răspuns:

Iar dilema consista in:
-alegerea consolei?
-probleme financiare?
-apartenenta intr-un cult Pc-ist care interzice accesul la oricare consola(just kidding)
Pai in primul caz ti-as sugera(in cazul in care banii nu reprezinta o problema pentru. tine un Ps3 deoarece chiar daca nu detine exclusivitatea pentru. o serie mai mare de jocuri ca xbox360(care are halo sau fable spre ex.)foloseste mult mai bineengine-ul grafic.Adica,ppardon vroiam sa spun ca jocurile create pe Ps3 au o stabilitate mai mare si nu prea prezinta scaderi de framerate(incetinirea jocului)+plus ca sunt sigur ca poti rula jocuri de ps2 pe ps3(in cazul xbox de pe xbox normal pe 360 nu se poate face asa ceva). Deasemnea am omis Wii-ul dintr-un motiv:majoritatea titlurilor existente sunt prea copilaresti(Super MARIO kart etc.)si avantajul care il avea cu miscarea a fost eliminat de kinnect-ul celor de la Microsoft si playstation move-ul alore de la Sony.
In concluzie ti-as sugera achizitionarea unui ps3(daca nu prea ai bani ia un ps2 ca are si el jocuri bune)

| BrD a răspuns:

Eu am alta dilme, as vrea sa imi fac vila! (Voi nu va laudati?)

| gabi45 a răspuns:

Ia-ti xbox 360

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Scz de intrebare cred ca am sters o parte din greseala in fine intrebarea era ce sa imi iau ps3 sau xbox360 slim