| mateielisey a întrebat:

Dupa ce am pus pasta termoconductoare pe procesor, acesta ar trebui sa mearga mai bine sau mai trebuie sa astept sa se usuce sau chiestii din astea?

Răspuns Câştigător
| lvl1000 a răspuns:

De fapt raspunsul care il cauti e :

Intr-adevar, ca sa obtii performantele maxime ( de racire) trebuie sa astepti cateva zile bune.
Racirea o sa fie ceva mai buna dupa zilele de "rodaj"

4 răspunsuri:
| CM7YRE a răspuns:

Aia nu te-ajuta decat la faptul sa nu se-ncalzeasca procesorul prea mult, atat tot.

| Minks a răspuns:

Pasta termo conductoare nu influenteaza sub nici-o forma performantele procesorului. Ea decat realizeaza transferul termic dintre procesor si cooler. Cu alte cuvinte, temperaturile ar fi mai mici. happy

| 0000anonim0000 a răspuns:

Pasta termoconductoare asigura racirea procesorului. Nu e lichida ca sa se usuce, nici solida, desi o sa se usuce in timp (2-3-4 ani) depinde. Eu am schimbat pasta termoconductoare acum 4 ani si de atunci nici macar nu am mai deschis carcasa, si merge perfect, si sta in aceleasi temperaturi. Trebuie sa ai in vedere sa nu pui mai mult de un bob de mazare, si sa intinzi foarte bine pasta termoconductoare, sa fie ca un fel de pelicula pe toata suprafata de contact cu radiatorul. Daca ai respectat pasii astia, o sa fie totul okhappy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca pasta se usuca si devine ciment, degeaba o mai aplici! doar in cazul in care folosesti pasta termo-adeziv(aia se usuca si lipeste si radiatorul de chip).
Eu folosesc pasta siliconica, se usuca mai greu, ramane lichida si castig vreo 5-6 grade in minus fata de ce exista pe piata, se foloseste la integrate si tranzistorii din eletronica.O gasesti la orice magazin de piese electronice, singura problema e toxicitatea acesteia, dar eu sunt inca in viata!happy