| Bdi a întrebat:

Dupa ce criterii ar trebui sa ma ghidez ca sa imi iau un laptop bun? Nu vreau sa dau banii pe unu de unica folosinta

9 răspunsuri:
| Narcis2007 a răspuns:

Pentru ce o sa il folosesti?

| express11 a răspuns:

Assus,Lenovo,acer.depinde de bani, si ce faci cu el.

| M03 a răspuns:

Depinde pentru ce o sa-l folosesti.Prima data te gandesti la ce-ti va fi de folos si dupa la bugetul alocat.

| RAY a răspuns:

Pe perfomante in special ram, procesor
intre 2 -4 gb de ram
procesor de 2000 dual core

| Fratziwear_Sebyy_1999 a răspuns:

Deci trebuie sa tii cont de cat de performant e iti recomand unul care sa aive minim 4 GB RAM, 3, 00 GHZ DUAL CORE, eu asa il am si ma pot juca orice pe el big grin sper ca te-am ajutatwinking

| Jipa95 a răspuns:

Nici un laptop care se fabrica din ziua de astazi nu este de unica folosinta, daca pica ceva dupa el, exista piese de schimb. In prezent Asus ofera cele mai bune laptop-uri intr-un raport performanta-calitate-pret. Cand achzitionezi un laptop, uita-te sa aiba nimim 4gb memorie ram, un procesor dual-core cu frecventa de peste 1.8-2.0 ghz, si o placa video dedicata. Daca mi-ai putea spune si ce buget ai, ti-as putea recomanda un laptop! happy

Bft!

| AndreiM77 a răspuns:

Sa ai un procesor peste 2.0 Ghz, AMD Athlom, Intel Insaid, in special IntelCore i3, i5 si i7.
Memoria Ram sa fie de peste 2 GB, sa aiba un HDD de peste 250GB si placa video se fie dedicata, in special nVidia nForce de peste 250Mb.

| K0sti a răspuns:

Toate sunt de unica folosinta! Marea problema a laptop-urilor! Sau inca nu stiai?

| Viktor_Nikodim_1996 a răspuns:

Prima data te uiti la :
1) -Procesor
2)- placa video
3)- ram
Dar atentie daca oferta este prea mica iar laptopul are performante mari sunt sanse de 100% ca dupa ce il cumteri sa te mai tina 2 saptamani si sa te lase. Deci atentie mare