| VillegasLover a întrebat:

După ce mi-am conectat telefonul la pc prin cablu de date, ce ar trebuii să fac să îmi pot trimite poze din pc pe telefon?
Fundaa love struck

Răspuns Câştigător
| Arthiom a răspuns:

Nu ai nevoie neaparat de PC suite, alegi din telefon ce fel de conexiune vrei: pentru ceea ce ai tu nevoie alegi conexiune media(depinde si de telefon), apoi dupa ce ti se deschide autorun intri in folderele din telefon, sau daca nu se deschide autorun intrii in my computer si deschizi fisierul "numele telefonului".

4 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Copy & paste; sau drag & drop.
Copiezi fotografia din pc si apoi ii dai 'paste' in folderul 'poze' din telefon.
Telefonul il vei gasi dand clic pe iconita 'computer' de pe monitor.

| valentin75 a răspuns:

Salut! In functie de telefon iti instalezi PC Suite de pe internet, e un soft care face legatura intre telefon si computer! Cauti pe google: pc suite ....si telefonul tau (marca)! Dupa ce ai gasit softul il instalezi in computer! Restart computer! Conectezi telefonul!

| ruxandrasipoculescu a răspuns:

In primul rand ar trebui sa setezi din mobil optiunea transfer date sau usb date, ceva de genu.
Dupa care in My Computer ar trebui sa iti apara automat partitia cu tot ce trebuie si acolo pui pozele.

| Admunssen a răspuns:

De altfel, sin setarile telefonului, la Conectivitate (USB) alegi Mass Storage sau Memorie de Masa. Astfel, PC-ul "va vedea" Micro SD card ca pe un Stick. In acest caz nu ai nevoie de nici un soft auxiliar.