Vezi sa nu aiba "terminatia". psd (adica proiect photoshop)... dupa ce termini poza de modificat mergi la Save as si mai jos de nume alege. JPG (din cate imi amintesc)
Da click dreapta pe poza - open with - Vizualizare imagini si fax pe windows (sau ceva de genul, eu am windows-ul in italiana)
Trebuie sa il deschida asa.
Ca sa fie jpg, trebuie sa il salvezi ca jpg din PS, nu sa ii schimbi extensia din Windows. Presupunand ca l-ai salvat jpg, da click dreapta pe poza, selecteaza "Open with", "Chose Program" si apoi Microsoft Picture Manager. Bifeaza casuta, "always use this program to open this type of file", ca formatul jpg sa ramana asociat cu MPM.
Dupa ce o modifici, fa asa:file-save As-file name(pui un nume, altul decat cel existent)-format(alegi formatul JPG)-save-(se va deschide alta fereastra a formatului JPG)-OK.Succes!
Dai click dreapta pe imag proprietati>format>siti alegi formatul
sau
dai click dreapta pe imag open with>windows photo wiewer
Http://creativemonkeyz.com/ Website dedicat artei (atat digitale cat si traditionale) - contine tutoriale pentru diverse programe uber folosite/folositoare - news si galerii inspirationale - elemente grafice gratuite folosibile in proiecte comerciale. Continutul e gratuit in intregime.