Da. poti face updata fara nici un fel de probleme. (la fel procedez si eu). dar comanda slmgr - rearm poti sa o folosesti de max 3 ori. in total 120 zile. dupa ce se termina aceste 120 zile mergi in regedit HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\SoftwareProtectionPlatform -> skip rearm -> 1 -> ok
poti sa folosesti windows 7 trial 360 zile ( in total) perfect legal
Știu cum se procedează cu aceasta comandă, dar după ce folosești de 3 ori aceasta comandă de cate ori o mai poți folosi activând-o din regedit?
De 8 ori
Wow ce tare, mersi pentru informatii. O sa-ti las o funda la primul raspuns pe care ti l-am si evaluat.
în cazul în care nu l-ai „tomnit" de prima dată când l-ai instalat, se poate darnu mai mult de 120 de zile cu tot cu luna de activare, dar după ce expiră acea perioadă poți încerca și artificiul propus de CradleOfFilth.Pare să fie o variantă viabilă. Succes
Nu stiu ce e REARM ala, dar poti sa pui la updates sa le downloadeze, dar sa te lase sa alegi ce sa instalezi si sa nu intalezi Update for Windows 7 (KB971033), asta e cel cu Genuine. In rest poti sa instalezi orice.
Anonymus100 întreabă: