| Alexandra5550 a întrebat:

După cum bine știți, au fost niște update uri la messenger... au scos opțiunea sa vezi pozele, sa pui porecle etc. și de ceva timp le-a readaugat.
La acel update prietenii mei au recuperat iar opțiunea de a. edea pozele și de a pune porecle. eu în schimb doar poreclele. de ce nu mi apar sa vad și pozele? și da, am dat actualizare
Ce as putea sa fac?
Am dat chiar și report tehnical problem

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sa te muti pe un PC sau undeva unde ai internet mai bun, fiindca acest lucru cu nevazutul pozelor se intampla numai pe telefoanele mobile si numai la unele dintre ele.
Asta nu-i o problema tehnica de-a Facebookului, ci a ta personala, din cauza telefonului sau internetului pe care le detii.

| Alexandra5550 explică (pentru Violleta2022):

Nu e din cauza internetului sau a telefonului deoarece m-am conectat pe messenger cu un alt cont și a mers. dar pe contul meu nu merge.
Ma refer ca atunci când dai la ℹ️ nu mai apare view images, gen sa vezi toate pozele din acea conversație

| Violleta2022 a răspuns (pentru Alexandra5550):

Eu nu am avut niciodata aceste probleme cu nevazutul pozelor, dar am o prietena care se plange de acest lucru si ea foloseste doar telefonul.
Eu pot sa-i vad pozele dar ea nu poate sa si le vada.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

La unele persoane merge, la altele nu. Iar asta se schimba mereu.

Solutia nu este sigura, trebuie asteptat pana se stabilizeaza Messul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Heei!

Actualizarile nu functioneaza pentru fiecare cont, sunt unele conturi care vor primi actualizarea mai tarziu, cum este si in cazul tau

Le poti accesa pe computer, acolo nu au scos setarea respectiva

| Alexandra5550 explică:

De a vedea*