| c0pil1n a întrebat:

Dupa instalarea driverului adrenalin de la amd in windows update se descarca (advanced micro devices inc display).
Ma intreb daca aceasta actualizare scade performanta pc-ului in jocuri.

5 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

E parte din Adrenalin si fara el nu ar stii pcul sa foloseasca placa dedicata

| Brizbriz a răspuns:

"Ma intreb daca aceasta actualizare scade performanta pc-ului in jocuri."
necunoscute sunt caile Domn... asta, producatorilor de drivere, unele update-uri sunt mana cereasca, altele sunt ultima ciuma (merge TOT sistemul mai greu, se incinge, etc.)
pe vremea lui ATI foloseam un driver numit "Omega" care era facut din driverele de la ATI cele mai stabile, apoi imbunatatite, insa dupa ce au fost cumparati de AMD, aia au lasat-o balta si nu au mai facut drivere

eu personal la Nvidia injur de ultimii morti, dumnezei, mama, samd cand un joc imi spune ca "esti prost ca nu ai driverele aduse la zi"... SYKTYR, ce am acum sunt SIGUR ca sunt stabile, NU am nici cea mai vaga intentie vaga sa le schimb prea curand, orice ar guita un joc sau altul angry

| c0pil1n explică (pentru Brizbriz):

Problema e ca la mine are perioade cand merge bine si perioade cand merge sacadat. Si nu inteleg de ce.
Din 2 februarie pana in 8 au mers jocurile bestial. Din data de 8 si pana acum se misca execrabil( drop frame)

| Brizbriz a răspuns (pentru c0pil1n):

Da, chiar cauta ce update-uri a facut windows, si incearca sa iei driverul pe care il aveai inainte

| c0pil1n explică (pentru Brizbriz):

Auepmaster.exe imi consuma 30% din procesor. Am vazut ca si-a dat singur update azi. L-am sters din c si din task manager
Acum se misca mai binebig grin