Trăim în capitalism eu ca producator nVIDIA pot cere cât vreau eu, tu ca client poți să cumperi sau sa alegi AMD de exemplu, preturile mari se datorează și minări de cripotomonede și burselor și creșterea euro
Nu-i nici o nesimtire, este pretul pe care il platesti pentru un computer care foloseste tehnologie noua, software nou, piese de ultima generatie, nu piese uzate adunate de pe la alte computere pe care unii le pun laolalta sa incropeasca un amarat de pc pentru joculete.
Intinde-te cat iti este plapuma si cumpara de cati banisori iti permiti.
Tu esti micut, habar nu ai, inca numeri milioanele vechi si crezi ca poti cumpara ceva cu ele, fara sa realizezi ca banii s-au schimbat de peste 10 ani si milioanele nu mai exista.
Exista si idioti care isi pierd vremea cu jocurile pe computer si au bani, spre deosebire de idiotii saraci care isi pierd vremea oricum cu jocuri dar nu au bani.
Nu da nici doua "meleoane" daca nu le ai, saracii nu au nevoie de ultimele generatii ultraperformante, pot sa ia si modelele de acum 3-4 ani, erau suficiente jocuri si atunci, nu stai pe uscat.
Sau, fii atent la faza asta, pune mana si invata ceva in loc sa o fredonezi la calculator, ia de munca si atunci o sa-ti permiti ce vrea muschiul lu matale.
Atunci ia-ti masina, haine, mancare? Nu te pune nimeni sa iei cele mai turbate componente.
Salut! Astea sunt preturile. daca te ajuta cu ceva, iti las un cod de reducere valabil la aproape orice comanda pe www.pcgarage.ro - VU2AATJJ
codul se introduce inainte de finalizarea comenzii in sectiunea cosul meu apasand pe "Ai un voucher, cupon de reducere sau card cadou? Click aici sa-l introduci." :D