Tot opera folosesc si eu desi le am instalate si pe cele enumerate de tine. se misca mai bine.
Sincera sa fiu Explorer este classic in general folosit de marea majoritate eu una folosesc Mozila Firefox deoarece are acea functie de restaurare a fisirelor antivirusul meu cand detecteaza un virus se restarteaza si am nevoie de functia de restaurare pentru a nu pierde site-ul pe acre sunt
Pai, am Explorer 8, Google Chrome si Mozilla Firefox, dar folosesc Mozilla pentru ca m-am obisnuit cu acest browser si cu add-on-urile instalate.
Foloseste-l pe care vrei atata timp cat fiecare ruleaza decent si nu-ti face vreunul probleme. Toate sunt destul de bune si au atuurile lor. Nu pot sa-ti zic exact ce sa alegi din ele. Eu zic sa le mai descoperi tu personal si decizi singur! Eu pot doar sa-ti zic ca in ultimul timp folosesc Firefox tot mai rar. Inainte facea ravagii cand exista doar versiunea 6 la Internet Explorer, care i-a lasat pe multi cu sechele... dar asa mi se pare in ziua de azi, parca cel mai lent, greoi browser, a devenit Firefox(plus ca eu personal nu ma mai folosesc de add-on-urile lui, care nu fac decat sa-l incetineasca si mai rau).
1q2w3e4r5t6y7u întreabă: