E un telefon super daca stii sa il manipulezi. Daca nu prea te descurci cu jailbreak, nu intelegi ce inseamna si cum se folosesc toate chestiile care fac jailbreak si cele care vin odata cu jailbreakul degeaba. Mai bine ramai la vestitul Android.
Iphone este un telefon grozav in masura in care lucrezi la birou sau esti mai mereu in masina. Te ajuta mult. Dara daca esti un muncitor necalificat in industrie sau constructii nu-l recomand, intra praf in el usor, cu mainile uleioase si murdare nu poti face touch screen ca lumea. Bateria se consuma repede din cauza ecranului imens, dar are o gramada de aplicatii bune, iar daca il si "spargi" ca sa-i instalezi fara sa fie nevoie sa cumperi, o sa ai un supertelefon. Totul depinde doar de mediul unde muncesti.
Salut.
Nu are rost sa iti iei un 3G pentru ca vremurile sale au trecut. Are camera de doar 2MP fara facilitati video. Iti recomand, in schimb, un 3GS sau, de ce nu, un 4G sau 4GS.
Din cate stiu eu este cu comanda vocala, doar cu comanda vocala. iphonurile sunt si scumpe si au camera cam proata mai bine iti iei un Samsung s2 si are si camera buna.este cel mai bun telefon dupa parerea mea.
FloFlorentina întreabă: