| David5362 a întrebat:

E adevarat ca daca vreau sa cumpar un telefon de pe flip cu baterie inlocuita(,,Baterie noua'')in loc de cea standard imi vine telefonul cu baterie veche si cu un cip intre telefon si baterie care pacaleste telefonul ca are baterie inlocuita(noua)? Eu asa am auzit si chiar vreau sa economisesc niste bani dar daca chiar se intampla asa cred ca cumpar mai degraba unul nou din magazin decat sa iau teapa, nu? Voi ati avut experiente de genul? Vreau sa cumpar un iphone 15 si nu stiu ce sa fac

5 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

Mă îndoiesc că flip e așa neserioasa.
Plus că ar fi fi apărut multe articole și probabil că firma nu ar mai fi existat în ziua de azi.

| BogdanTemisan22 a răspuns:

Nu exista. Stai fara liniste.

| gabicoo a răspuns:

Mai bine unul nou. Și nu din cauza bateriei.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Este cel mai sigur magazin. Recomand.

| angelsforever a răspuns:

Telefoanele de pe Flip sunt second hand, deci e de inteles ca nu sunt bune si ca iti vei lua teapa. Cumpara-ti unul nou de pe Emag sau du-te in mall sa iti iei unul nou. Sau daca vrei neaparat sa economisesti bani, achizitioneaza un model mai vechi de Iphone, cum ar fi Iphone 14 sau 13. Oricum mai mult platesti brand-ul decat perfomanta telefonului, Iphone are preturi exagerate si se telefoanele de la brand-ul asta se descarc repede.